Trasená torta - super rýchla a dobrá na chuť
Potrebujeme: 3 smotany na šľahanie, 2 konzervy mandarínkového kompótu (tie menšie) , 2 vanilkové pudingy Dr. Oetker bez varenia Créme Olé , hotový tortový korpus z piškótového cesta (môžete si ho aj upiecť) - 1 vyšší korpus, alebo 2 nízke so zvýšeným okrajom
Do väčšieho hrnca s pokrievkou, ktorá dobre tesní, nalejeme dve smotany na šľahanie, dva mandarínkové kompóty aj so všetkou šťavou a nasypeme dva pudingy. Musí to byť puding Créme Olé, s inými to nemusí fungovať. Nič nemiešame, iba hrniec zakryjeme pokrievkou a niekoľkokrát zatrasieme. Ako dlho treba triasť, pocítime veľmi rýchlo aj sami, pretože tekutý obsah sa zmení na krémový a s tým sa trasie ťažšie. Tortovú plnku natrieme na korpus. (Ja som použila 2 nízke kupované korpusy so zvýšeným okrajom a plnku som na ne rozdelila.) Ozdobíme šľahačkou vyrobenou klasickou metódou z tretej smotany, alebo použijeme kvalitnú šľahačku v spreji, môžeme posypať strúhanou čokoládou. Dáme trochu vychladiť a môžeme podávať.