CESTO: 2 vajcia, 10 dkg pr. cukru, 1 dl oleja, 2 lyžice kakaa, 1 prášok do pečiva, ¼ l mlieka, 30 dkg hl. múky – všetko spolu vymiešať a dať upiecť na vymastený a múkou vysypaný plech
KRÉM: ½ l mlieka, 10 dkg kr. cukru a 2 Zlaté klasy uvaríme na kašu. Do ešte horúceho dáme 20 dkg masla, vymiešame, natrieme na cesto a na ešte teplé ukladáme BB keksy tmavé. Treba 1 a ¼ balenia.
SALKO KRÉM: Salko konzervu varíme 2 hodiny vo vode. Do vychladnutého dáme 10 dkg. masla. (Krém je riedky, treba ho dať na koláč až na druhý deň, alebo zvýšiť množstvo masla a dať ho aspoň na hodinu do chladničky pred natretím stuhnúť. Inak steká po bokoch koláča.)
Polieva sa čokoládovou polevou urobenej z 200g čokolády na varenie.