Plnka: 350 ml mlieka, 1 balíček Zlatý klas alebo vanilkový pudingový prášok, 250 g masla, 150 g práškového cukru, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 štamprlík rumu alebo koňaku, 1 vanilkový cukor, 100 g várovej čokolády na polevu
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme vychladnutú kávu, múku, orechy a prášok do pečiva. Nakoniec vmiešame tuhý sneh z bielkov. Vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Plech vložíme do rúry vyhriatej na 220 stupňov a hneď stíšime na 180 stupňov a pečieme cca 25 minút.
V 100 ml rozmiešame pudingový prášok. Dáme zovrieť zvyšné mlieko s 2 lyžicami kr. cukru, odložíme z plameňa, vlejeme rozmiešaný pudingový prášok. Keď kaša zhustne, dáme ešte raz zovrieť a minútku povaríme. Necháme vychladnúť, za občasného premiešania. Zvlášť vymiešame maslo s práškovým a vanilkovým cukrom. Elektrickým šľahačom rozmiešame v miske pudingovú kašu s rumom, postupne pridávame maslovú zmes a šľaháme. Upečené cesto môžeme ešte pokvapkať rumom, natrieme plnku a dáme trochu schladiť. Polejeme čokoládovou polevou. Iná možnosť je čokoládu nastrúhať na hoblinky a posypať ňou zákusok.