Cesto: 5 vajec, 4 lyžice kryštálového cukru, 1/2 dl oleja, 2 1/2 lyžice polohrubej múky, 2 lyžice kakaa, džem na potretie cesta, čokoláda na strúhanie na posypanie zákusku.
Čokoládový parížsky krém: 2 dl mlieka, 100g čokolády na varenie, 180g masla
Šľahačkový krém: 1/2 l mlieka, 1 žĺtok, 1 vanilínový cukor, 30g práškového cukru, 100g riadneho masla , 200g Cery (Ivy)
1. deň
Čokoládový krém: mlieko, maslo a čokoládu dáme rozpustiť (nie variť). Zmes 3 minúty mixujeme, prelejeme do vhodnej nádoby a odložíme na 24 hodín do chladu.
Šľahačkový krém: Mlieko, cukor, maslo, tuk rozpustíme ako na čokoládový krém. Nakoniec pridáme žĺtok. 3 minúty mixujeme a odložíme do chladničky. Ešte teplý potrieme lekvárom.
Plnky: Čokoládové mlieko vyšľaháme šľahačom. Len čo krém stuhne, prestaňte miešať, aby sa nesekol. Krém natrieme na cesto. Rovnako vyšľaháme druhý krém a navrstvíme ho na čokoládový krém.
Hotový zákusok posypeme nastrúhanou čokoládou alebo grankom. Dáme stuhnúť do chladničky.