Cesto: 2 šálky (cca 2,5 dcl) polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 šálka kr. cukru, 0,5 šálky oleja, 1 vajce, 1 šálka mlieka, 1 lyžica kakaa, 2 lyžice mlieka
Plnka: 500 g jemného tvarohu, 2 vajcia, 2 kopcovité lyžice pr. cukru, 1 - 2 vanilkové cukry, 1 šálka mlieka, 1 vanilkový puding (prášok), ovocie podľa chuti
Všetky suroviny na cesto okrem kakaa a 2 lyžíc mlieka zmiešame. 2/3 cesta nalejeme na plech (30 krát 40 cm) roztrieme po celej ploche. Všetky suroviny na náplň okrem ovocia rozmiešame na hladkú hmotu. Na cesto vylejeme tvarohovú hmotu, na ňu poukladáme kúsky ovocia a mierne ho zatlačíme do tvarohu. Do zvyšného cesta zamiešame kakao a 2 PL mlieka a natrieme na tvaroh s ovocím. Pečieme pri 190°C asi 30 minút. Krájame vychladnuté.