Vyhľadávať v tomto blogu

29. 11. 2010

Nepečený krémeš

Potrebujeme: 250 g masla alebo margarínu (Hera), 100 g pr. cukru, 1 vanikový cukor, 2 Zlaté klasy, 800 ml mlieka, 1 deci rumu, 1 balenie okrúhlych detských piškót, 4 balenia keksov Indián alebo Marina, čokoládová poleva

Postup: Uvaríme hustý puding z mlieka, Zlatých klasov a vanilkového cukru. Za občasného premiešania necháme vychladnúť. Maslo alebo margarín vymiešame s práškovým cukrom a postupne zapracujeme do vychladnutého krému.
Na tácku alebo plech rozložíme 2 balíky keksov, natrieme na ne polovicu pudingovej plnky a na to poukladáme piškóty, ktoré sme namočili v rume. Zopakujeme pudingový krém, na ktorý naukladáme zvyšok keksov. Vrch koláča natrieme čokoládovou polevou
a dáme do chladničky stuhnúť.