45 dkg hrubej múky, 30 dkg margarínu, 2 lyžicu cukru, 2 dkg droždia, 3 lyžice mlieka, 1 vajce, 1 žĺtka, džem, 20 dkg mletých orechov, 20 dkg pr. cukru, vanilkový cukor, čokoládová poleva
Do múky rozsekáme margarín. Pridáme teplé mlieko, v ktorom sme rozmiešali droždie a cukor. Ďalej pridáme vajce, žĺtok, všetko spolu zamiesime a rozdelíme na 3 diely. Mleté orechy zmiešame s cukrom a vanilkovým cukrom. Cesto rozvaľkáme na tenko, valčekom prenesieme na vymastený plech, potrieme džemom, posypeme polovicou orechovej zmesi. Na to zas dáme rozvaľkané cesto, džem a orechy. Prikryjeme posledným rozvaľkaným cestom, trochu popicháme špáratkom (neprepichnúť najspodnejšie cesto) a upečieme.Vychladnuté polejeme čokoládovou polevou.